Cutandgreen - The pure and natural choice

Cutandgreen er dit personlige hårpleje koncept med fokus på grønt miljø og naturlige ingredienser.

Velkommen hos Cutandgreen.

Med 17 års erfaring indenfor hårmode, kreative farvebehandlinger, skønhed, spabehandlinger, plejende produkter samt make-over har jeg udviklet konceptet Cutandgreen. Cutandgreen er konceptet hvor skønhed, omtanke for naturen og den gode kundeoplevelse forenes i ren balance.

Jeg er udlært frisør hos Stuhr med den 4 årige frisøruddannelse, hvor jeg blandt andet har undervist i Stuhr’s internationale salon hos kreativ team. Efter flere år hos Stuhr gik den kreative rejse videre til salon Palma, hvor Aveda blev introduceret i 2008.

Løbende har mine kreative udfoldelser og udvikling været i fokus med Aveda og Vidal Sasson London samt stylist opgaver for Cover, Eurowoman, Alt For Damerne og Femina.

Cutandgreen åbnede i 2010 med samme målrettede fokus på kunden og grønt miljø som i dag. Der sker rigtig meget i og omkring Cutandgreen, og Pure Balance produkterne er nyeste skud, som ser dagens lys. Her er der tale om produkter med ekstra plejende ingredienser, udviklet og produceret i Danmark med input fra kunder, og som samtidig er certificeret til Grøn Salon.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Venlig hilsen

Ann Kristina

Har du en frisørsalon, skønhedsklinik eller lignende, og synes du det er interessant at have det nyeste mærke på hylderne, der er udviklet og produceret i Danmark og samtidig udviklet på baggrund af input fra kunder, er produkterne by Cutandgreen det helt rigtige.

Udover at produktserien Pure Balance er udviklet med input fra kunder, så har den et nyt og balanceret fokus på naturlige ingredienser og grønt miljø, hvor målet hele tiden er at udvikle den optimale balance for at skabe det optimale resultat samtidig med at bruge så naturlige ingredienser som muligt. Derfor er produktserien også udviklet og certificeret til Grøn Salon.

Som forhandler har du adgang til særlige priser og attraktive tilbud, ligesom du får råd og vejledning omkring konceptet.

Kontakt mail@cutandgreen.dk hvis du ønsker at blive forhandler

Har du en frisørsalon, skønhedsklinik eller lignende, og synes du det er interessant at have det nyeste mærke på hylderne, der er udviklet og produceret i Danmark og samtidig udviklet på baggrund af input fra kunder, er produkterne by Cutandgreen det helt rigtige. Har du samtidig overvejet om det var muligt at få produceret et produkt, hvor dit eget logo var med på for at skabe en god forankring hos dine kunder, bliver det kun mere interessant.

Udover at produktserien Pure Balance er udviklet med input fra kunder, så har den et nyt og balanceret fokus på naturlige ingredienser og grønt miljø, hvor målet hele tiden er at udvikle den optimale balance for at skabe det optimale resultat samtidig med at bruge så naturlige ingredienser som muligt. Derfor er produktserien også udviklet og certificeret til Grøn Salon.

Som partner har du adgang til særlige priser og attraktive tilbud, ligesom du får råd og vejledning omkring konceptet. Derudover har du mulighed for at få eget partnerlogo på produkterne, samt events, sponsorpræmier og meget mere.

På baggrund af det udvalg som du vælger at tilbyde dine kunder, har du mulighed for at blive Cutandgreen – Grøn Partner eller Premium Partner.

Kontakt mail@cutandgreen.dk hvis du ønsker at blive partner og hør mere om de attraktive tilbud og løsninger der findes som Cutandgreen Partner.

The pure and natural choice

Cutandgreen er skabt over de sidste 5 år, hvor kunden og det fantastiske resultat er i fokus. Alle behandlinger tager udgangspunkt i kundens individuelle behov og ønsker, som samtidig kombineres med muligheder og de endelige valg. Hos Cutandgreen skal alle kunder have en rigtig dejlig og behagelig oplevelse og samtidig få et fantastisk resultat. Alle behandlinger og produkter følger retningslinjerne for Grøn Salon, hvor den gode balance mellem naturligt fokus, muligheder og et fantastisk resultat hele tiden optimeres til fordel for kunden og miljøet.

Pure Balance

Pure Balance er en eksklusiv produktserie, der er udviklet på baggrund af input fra kunder, frisørsaloner og samarbejdspartnere over de sidste 5 år. Det fantastiske resultat og den gode pleje har haft intens fokus på naturlige ingredienser og Grønt Miljø.

Kundeoplevelsen

I den videre udvikling af Cutandgreen er målet at sørge for at kunderne fortsat er tilfredse og være med til at give dem et fantastisk resultat. Det er igennem feedback fra kunder og andre, at konceptet hele tiden udvikles og er med til at gøre behandlinger og produkter bedre.

Det er prisværdigt at møde så mange glade kunder, der ønsker at dele deres oplevelser og give de små guldkorn videre, der gør hele forskellen.

Hvis du endnu ikke har fået en behandling hos Cutandgreen, er du meget velkommen til at booke under “Book behandling” eller ringe på 60157009, så finder vi et godt tidspunkt. Har du allerede fået en oplevelse hos Cutandgreen, er du meget velkommen til at give din tilbagemelding på mail eller under de relevante behandlinger og produkter.

Tak for dit input