Pure Balance produkter by Cutandgreen

Pure Balance er en eksklusiv hårplejeserie, udviklet og produceret i Danmark. Den er udviklet med input fra kunder og samarbejdspartnere og er certificeret til brug i frisørsaloner, der opfylder kravene til Grøn Salon.

Baggrund og udvikling

Igennem de sidste 17 år i et kreativt fag og med bevidst omtanke for økologi og grønt miljø, er det med glæde, at jeg nu lancerer produktserien Pure Balance.

Kundernes input har de sidste 5 år været den primære ingrediens i ønsket om at lave en produktserie. Den klare ambition fra starten har været at skabe en eksklusiv og bæredygtig produktserie tilført rene naturlige ingredienser med omtanke for miljøet og de målbevidste forbrugere.

Pure Balance er godkendt til positivlisten og certificeret til Grøn Salon. Produktserien er produceret og udviklet i Danmark og med input fra danske forbrugere. Sammensætningen af de udvalgte ingredienserne er designet til at give en optimal synergi mellem de naturlige råstoffer, naturlige olier, planteekstrakter samt vitaminer. Arbejdet for at finde den rene og optimale balance mellem de naturlige ingredienser og det eksklusive look, sker med omtanke for miljøet.

Pure Balance

Kunderne hos Cutandgreen har givet udtryk for nogle fælles grundlæggende behov, når det handler om shampoo. Den skal vaske håret rent, den skal være plejende, og den skal give et blødt resultat. Sæben skal skumme og føles blød, og oplevelsen skal være mild og have en behagelig aroma.

Et shampoo produkt skal kunne passe til forskellige hårtyper og føles behageligt, samtidig med at det giver en fantastisk oplevelse.

Kunderne giver også udtryk for at det skal være nemt og overskueligt at vælge det rette produkt med en god vejledning.

Serien indeholder 3 shampoo’er med plejende og naturlige ingredienser som Jojoba, Havtorn og Amaranth. De har hver især nogle særlige egenskaber som du kan læse mere om her på siden.

Med conditioner er der tale om ren pleje til håret som skal vedligeholde og genopbygge. Den skal give en behagelig oplevelse og have en naturlig aroma som virker afslappende.

En conditioner skal kunne passe til forskellige hårtyper og føles behageligt, samtidig med at det giver en fantastisk oplevelse.

Kunderne giver også udtryk for at det skal være nemt og overskueligt at vælge det rette produkt med en god vejledning.

Serien indeholder 2 conditionere med plejende og naturlige ingredienser som Lavendel og Økologisk Aloe Vera. De har hver især nogle særlige egenskaber som du kan læse mere om her på siden.

Hos Cutandgreen er kunderne glade for den eksklusive finish, der giver det flotte look. Det skal også være nemt og enkelt at sætte i hverdagen, hvorfor styling produkterne skal kunne bruges i flere situationer og gerne i kombination med hinanden – alt efter behov.

Pure Balance styling produkter er udviklet til at give en eksklusiv finish, og samtidig tilføre pleje til håret. Produkterne skaber bedre struktur og et mere glansfuldt look.

Her er det enkelhed og de mange kombinations muligheder, der har været i fokus, uanset om du føntørre, sætter håret op eller har brug for styling i hverdagen.

Serien indeholder en Styling Paste og en Hair and Body Oil med plejende og naturlige ingredienser som Lavendel, Argan og Macadamia. De har hver især nogle særlige egenskaber som du kan læse mere om her på siden.

Særligt udvalgte naturlige ingredienser i Pure Balance

Naturlig Jojoba olie med særlige egenskaber til at afgive fugt til et ellers tørt hår. Efterlader håret silkeblødt, velplejet og glansfuldt.

Naturlig Buckthorn (havtorn) udvundet som den fineste ekstrakt med en rigtig god antioxidant effekt. Giver god beskyttelse til håret.

Naturlig Amaranth fremstillet som en intensiv ekstrakt der plejer håret med sin conditionerende og fugtighedsbevarende egenskaber. Den hjælper mod tør hovedbund uden at irritere og genopbygger træt og livløst hår.

Naturlig Lavender (Lavendel) olie som tilfører håret naturlig pleje og styrker håret. Virker beroligende og afslappende og bruges både som plejende ingrediens, men er også tilført, som en eksklusiv 100% ren og naturlig aroma oplevelse

Økologisk og naturlig Aloe Vera som tilfører en passende mængde fugt til håret og modvirker irritation og udtørring. Kombineret med den naturlige råvare Sensomer bidrager de med conditionerende og antistatiske egenskaber

Naturlig Argan olie giver ekstra pleje og næring, og efterlader håret silkeblødt, velplejet og glansfuldt. Argan olie har både helende og anti-aging egenskaber, der for hår og krop virker beroligende og behagelige i både aroma og oplevelse

Naturlig Macadamia olie er en eksklusiv og en meget anvendt olie grundet dens mange positive egenskaber på hår og krop. Den bidrager med ekstra fugt, blødgører og giver et sundt hår ved regelmæssig brug. Gør håret let og glansfuldt med bare få dråber og virker ekstra godt som hårkur for et balanceret og velplejet hår

Naturlig Sandalwood er tilført udvalgte produkter som en 100% ren og naturlig aroma oplevelse for at styrke den personlige velvære og den ønskede oplevelse

Naturlig Lemongrass er tilført udvalgte produkter som en 100% ren og naturlig aroma oplevelse for at styrke den personlige velvære og den ønskede oplevelse

Naturlig Peppermint er tilført udvalgte produkter som en 100% ren og naturlig aroma oplevelse for at styrke den personlige velvære og den ønskede oplevelse

Naturlig Menthol som tilfører håret naturlig pleje og styrker håret. Virker opkvikkende og kølende og bidrager med helende og genopbyggende egenskaber. Bruges både som plejende ingrediens men er også tilført som en eksklusiv 100% ren og naturlig aroma oplevelse

Naturlige Cloudberries (multebær)  er tilført udvalgte produkter som en 100% ren og naturlig aroma oplevelse for at styrke den personlige velvære og den ønskede oplevelse

Naturlig Hibiscus er tilført udvalgte produkter som en 100% ren og naturlig aroma oplevelse for at styrke den personlige velvære og den ønskede oplevelse

Tilbud